Soms hebben mensen het idee dat zij voor noppes werken als zij hun salaris afwegen tegen alle vaste lasten die zij hebben. Daar komt nog bij dat de energieprijzen alle hoogterecords breken, dat de inflatie iedereen parten speelt en het einde is ook nog niet in zicht. Je kunt daarom op zoek gaan naar een andere baan, maar je kunt ook eens kijken of je je talent kunt inzetten om geld te winnen. Ben je goed in pokeren, dan kun je eens kijken of je hier mooie prijzen mee kunt winnen. Als je weet waar je moet zijn, kun je met regelmaat gigantische bedragen winnen. Vandaar dat wij je in dit artikel meer zullen vertellen over waar jij moet zijn wanneer je online wilt gaan pokeren

Waar spelen de groten der aarde online poker? 

Als je serieus met je talent aan de slag wilt als het gaat over pokeren, dan kun je eens op de site ggpoker.nl kijken. Deze site is in 2017 gelanceerd en sindsdien heeft deze pagina enorm aan populariteit gewonnen. Dat is niet verwonderlijk wanneer je weet dat de groten der aarde zoals ElkY Grospellier, Dan Bilzerian en Fedor Holz. In 2020 werd zelfs het wereldkampioenschap pokeren op deze site gespeeld omdat het vanwege de toen geldende maatregelen niet mogelijk was om het kampioenschap op een fysieke plek door te laten gaan. Als je dus serieus werk wilt maken van je pokercarrière is deze site een goed begin. 

Wereldrecord prijzengeld

Tijdens het kampioenschap in september 2020 werd een recordbedrag aan prijzengeld uitgekeerd. De winnaar ging er met maar liefst 27 miljoen dollar vandoor. Uiteraard draait niet ieder spelletje om dergelijke prijzen, maar dat het hier ‘serious business’ is, dat moge duidelijk zijn. Je kunt hier kiezen uit verschillende spelletjes en je kunt ook kiezen met hoeveel mensen je wilt spelen. Je kunt bijvoorbeeld met een groepje van zes mensen een game gaan doen, maar als je met een grote groep van dertig personen wilt gaan strijden, is Battle Royale alles wat je nodig hebt. Dit spel is gebaseerd op Fortnite en daardoor biedt het de garantie dat je vele uren plezier en spanning zult beleven. 

Bouw het rustig op

Torenhoog prijzengeld is uiteraard een mooie beloning voor je overwinning, maar zorg ervoor dat je weet wat je doet. Het is niet verstandig om hier geld in te zetten dat je eigenlijk niet kunt missen. Oefen daarom goed voordat je risico’s gaat nemen. Heb je geen zin om verliezen te lijden, dan kun je altijd gewoon voor de fun gaan spelen. Deze site biedt veel mogelijkheden en het is tevens een plek om andere mensen te leren kennen die zichzelf ook willen bekwamen in het spel. Leer van elkaars tips en oefen zoveel als jullie kunnen. 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen